Bwwork Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bwwork Forum

BW-Refback Forum
 
HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

 

 Rotate4all PTSU

Go down 
AuthorMessage
rasim
Admin
rasim


Posts : 3
Join date : 2018-12-20

Rotate4all PTSU Empty
PostSubject: Rotate4all PTSU   Rotate4all PTSU Icon_minitimeFri Feb 01, 2019 10:38 pm

Description: Who wouldn't know the page yet, I will briefly introduce it in a few words. If you don't know how it works, then 100% of you have already met it, and there are ads on every ptc site. Rotate4all is a PTP, a Paid To Promote site, a rotator where advertisers buy advertisements that members advertise on their own referral link on other ptc or traffic exchange sites. So we advertise the ads that others buy on the site for which admin pays us. So, very well, the system allows 13 views per day from an IP address, and we get a steady decrease for the results. The best pay for the first, of course, $ 0.00025.

The best ones for advertising are scam sites or TE (traffic exchange sites), the former can earn grid or ptc advertisements from our lost earnings, and earn money on the Rotate4all site and advertise them for free. Unfortunately, most sites prohibit PTP link advertising, but I can tell you a couple of TE pages where you can advertise a PTP link if you request I will link to pages. What is forbidden: to advertise the link in autosurf, in another PTP or pop up ad, it is very strictly controlled by admin and suspends your account to the offenders without warning.


But this is not the only way to earn money on the site, there is another great option, the manual surfboard, a fast 5-second surf, and you can earn $ 0.25 a day if you surf 1250 pages . You can do well with the rest of the TE pages, and with this, the minimum $ 5 is available soon.


To get the reward, you need to sign up successfully on my link to this page, I will indicate this to the candidates and have to reach a $ 1 balance as can be seen in up to 4 days, but can be solved within 1 week, but if you are getting in 2 weeks no problem.
By clicking on the banner you can register, check that alt01 is for you to register with. The offer is for up to 10 people, but can be expanded if needed.
 
Payment Processors currently: Bitcoin, PM, Payeer, STP.ISMERTETŐ: aki még nem ismerné az oldalt, annak röviden pár szóban bemutatom. Ha nem ismered a működését, akkor is 100%, hogy találkoztál már vele, minden ptc oldalon ott vannak a reklámjai. A Rotate4all egy PTP, azaz Paid To Promote oldal, egy rotator, ahol hirdetők reklámokat vesznek, amit a tagok a saját reflinkjüket reklámozva más ptc vagy forgalomcsere oldalakon hirdetnek. Tehát  az oldalon mások által megvett hirdetéseket reklámozunk, amiért az admin fizet nekünk. Méghozzá nagyon jól, egy IP címről 13 megtekintést engedélyez a rendszer naponta, folyamatosan csökkenő összeget kapunk a találatokért. A legjobban az elsőért fizet természetesen, 0,00025 $-t.

A legjobbak a reklámozásra a scam oldalak vagy a TE(forgalomcsere oldalak), az előbbin az amúgy veszendőbe menő keresetünkből vehetünk grid vagy ptc hirdetést, és abból a Rotate4all oldalon pénzt kereshetünk, az utóbbiakon pedig teljesen ingyen hirdethetjük a linkünket. Sajnos a legtöbb oldalon tiltják a PTP linkek hirdetését, de tudok mondani jó pár TE oldalt, ahol remekül lehet a PTP linket hirdetni, amennyiben kéred az oldalak linkjeit jelezd. Amit tilos: autosurf, másik PTP vagy pop up hirdetésben reklámozni a linket, ezt nagyon szigorúan ellenőrzi az admin, és figyelmeztetés nélkül felfüggeszti a fiókját a szabályszegőknek.


De nem csak ez az egy pénzkeresési mód van az oldalon, van még egy nagyszerű lehetőség, a manual szörf, ami egy gyors, 5 mp-es szörf, és ezzel naponta 0,25$-t is meg lehet keresni, ha 1250 oldalt leszörfölsz. A többi  TE oldal mellett remekül lehet csinálni, és ezzel a minimális kikérést jelentő 5$ is hamar elérhető.


Ahhoz, hogy megkapd a jutalmat, sikeresen kell regisztrálnod a linkemen az oldalra, ezt jelezni is fogom a jelentkezőknek, és el kell érni 1$ egyenleget, mint látható ez akár 4 nap alatt is lehetséges, de 1 hét alatt kényelmesen megoldható, de ha 2 hét alatt éred el az sem probléma.
A bannerra kattintva tudsz regisztrálni, ellenőrizd, hogy alt01 legyen akihez regisztrálsz. Az ajánlat egyenlőre 10 embernek szól, de ha szükséges bővíthető a létszám.
 
Kifizetési processzorok jelenleg: Bitcoin, PM, Payeer, STM.


Rotate4all PTSU PLMoHfN
Back to top Go down
 
Rotate4all PTSU
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Bwwork Forum :: members :: Members offers (PTSU)-
Jump to: